Bestil Sushi fra

Aalborg Østerbro

By
9000
Aalborg
Adresse
Telefon
35141014
Åbningstider

 

Mandag

12.00 – 20.00

Tirsdag

12.00 – 20.00

Onsdag

12.00 – 20.00

Torsdag

12.00 – 20.00

Fredag

12.00 – 21.00

Lørdag

12.00 – 21.00

Søndag

12.00 – 20.00

Din lokale sushi-dealer

Det behøver ikke at være en dårlig ting at være dealer. Ikke når det gælder sushistykker, der gør dig højere end høj og mavsen helt fortryllet.  

Det er super nemt at få dine sushicravings dækket. Hos SushiMania på Østerbro har vi efterhånden i mange år sendt himmelske sushilækkerier ud i verden omkring os. Vi forkæler din sushi og serverer og leverer til dig – helt ovenud lækker, hurtig og billig sushi.

Vidste du, at drømme opfyldes på Østerbro?

Det er næsten for nemt at komme forbi vores SushiMania på Østerbro – du er jo sikkert allerede lige i nærheden. Og hvem vil ikke gerne have opfyldt sine drømme om at få en fantastisk madoplevelse lige til mundvandet?

Selv på de dage, hvor du måske ikke synes, du har lyst til at gå udenfor din dør og hellere vil hygge hjemme, har vi også din ryg!

Fra os til dig flyver din sushi afsted til din adresse, og du kan bare slappe helt af og se frem til, at vi hurtigt er der med dit drømmemåltid. Du er sikker hos os.

SushiMania rammer plet, for vi har det bedste bagland

Vores kunder mener, at vi har ramt helt plet med vores små sushibomber, der rammer tungen som en dejlig eksplosion. Vi føler, at hele vores bagland er med os, og vi har hjertet på det rette sted – for vi laver vores sushistykker med kærlighed, bæredygtighed og kvalitet. Og vi har et stærkt køkken, der bliver ved med at levere de bedste smagsoplevelser. 

Du behøver ikke engang være særlig usund for at blive helt crazy over det, du putter i munden. Med vores sushistykker kan du nyde en sund og lækker stund, mens du dypper dine sushistykker i lækker soya og kører dem ind med velfortjent velsignelse. Lige i det tempo og antal du lyster. 

Vi kræser for alle vores råvarer for at skabe små lækkerbiskner til dig, så din mund og mave får den nydelseseksplosion, som du allermest ønsker dig.

Vi leverer også klapsalver til dit firmas konferencelokale

Hvis du står i dit firma lige nu og pønser på, hvad der vil skabe klapsalver i konferencelokalet eller kantinen, har vi også svaret til dig her. Vi serverer ikke kun vores lækre smagsoplevelser til vores dejlige private kunder. Vi har også ofte gang i større bestillinger til levering hos firmaer rundt omkring i Aalborg og Nørresundby. 

Du kan godt tørre sveden af panden og læne dig tilbage. Succesløsningen på din menu er fikset. Hos SushiMania ved vi lige præcis, hvad du kan sammensætte for at skabe den bedste madoplevelse i dit firma. Og du kan endda mixe mere, end du tror.

Vi har det hele - også når du ikke er så vild med ting fra havet

Vi har alt fra desserter til sprød kylling med chilimayonnaise, lækre dips, edamame i sur-sød sauce og masser af sushi og sashimi i vores sortiment. Der er både til veganere, anti-fiskespisere og dem, der bare vil have is. 

Vi har et kyndigt og innovativt personale, der igen og igen overrasker med nye lækre sushiopfindelser, der får vores mundvand til at løbe. Du er velkommen til at kigge forbi hos os på Østerbro. Vi skal nok sørge for, at din dag bliver lidt ekstra creme de la creme.

Det er næsten for nemt at bestille din drømmeordre

Dine sushidrømme kan blive opfyldt på mange måder alt efter din smag og behag. Du kan smutte forbi vores SushiMania på Østerbro, eller vi kan hurtigt og nemt sende din bestilling afsted til din adresse. Hvis du helst bare vil bestille på nettet, så er det super nemt: 

  1. Hop ind på vores SushiMania webside og klik BESTIL HER
  2. Vælg din SushiMania restaurant på Østerbro
  3. Bestil, hvad dit hjerte begærer – enten til levering eller afhentning
  4. Inden for kort tid kan du nyde den lækreste sushi og få det kick, du lige havde brug for

Hos SushiMania skyder vi ikke vores fisk i ryggen

Alt for mange sushirestauranter verden over er hver dag med til at fjerne truede fiskearter fra vores verdenshave. Der overfiskes og fiskes ulovligt for at levere varen. Det vil vi ikke være med til hos SushiMania. 

Vi skyder ikke vores venner i ryggen. Vores fiskeråvarer kommer kun gennem nåleøjet i vores køkken til dig, hvis det er 100% bæredygtigt fiskeri og fiskearter. 

Vi har lavet et løfte om, at vi sammen med jer vil være en del af den gruppe mennesker, der gør en stor forskel. På den måde kan din sushi også spises med lidt ekstra god smag i munden. 

Vi ønsker at passe på vores fisk i verdenshavene. Og det er ud fra den kærlighed og omsorg, at vores råvarer trylles om til himmelske sushistykker og sendes ud i universet til dig.

OBS: Bemærk at vores sushi er beregnet til strakskonsumering.