Bestil Sushi fra

Aalborg Reberbansgade 

Hos SushiMania har vi i mange år sørget for at sende fantastisk sushi ud i universet. Vi kræser for din sushi og sashimi, og serverer din sushi – lækker, innovativ, hurtigt og billigt.

Få dine sushi drømme opfyldt inden for kort tid

Det er super nemt at bestille din madoplevelse hos os i Reberbansgade i Aalborg. Og hvis du ikke lige har lyst til at hoppe udenfor din dør i dag, så leverer vi med glæde madoplevelsen på din adresse, fra os til dig. 

Vi er meget tilfredse med, at vi har hjertet på det rette sted, når vi skaber sushi med omsorg, bæredygtighed og kvalitet. Vores kunder mener, at vi har ramt helt plet. Og vores køkken sørger for, at vi altid bliver ved med at levere den bedste smagsoplevelse.

Friske og lækre råvarer fortryllet om til fantastisk sushi til dig

Vi har fundet en god balance mellem bæredygtighed, pris, kvalitet og hurtighed. Vi bruger kun de bedste og mest friske råvarer, og det er noget du kan smage, når vores sushi rammer dine smagsløg. 

Når man har dejlige medarbejdere i køkkenet, der er yderst kompetente og innovative, så er der ingen grænse for, hvad vi kan skabe af fantastiske madoplevelser. Du kan se det lækre udvalg både her på vores webside og ude i vores restaurant butikker i Aalborg. Her kan du sammensætte lige præcis den sushi oplevelse, som du drømmer om lige nu.

Det er nemt og hurtigt at få en smagfuld sushi serveret

Vores leverandører sørger for at udvælge vores råvarer med finesse. Hos SushiMania kræser vi for alle de lækre ingredienser og skaber små eksplosioner af madglæde. Det er nemt og hurtigt at få din sushi leveret direkte til din mund og mave. 

Du kan besøge vores sushi restaurant i Reberbansgade og sammensætte lige præcis den sushi oplevelse, som du ønsker for din mave. 

Hvis du hellere vil bestille på nettet, så bliver det ikke nemmere: 

  1. Hop ind på vores hjemmeside og klik på BESTIL HER
  2. Så vælger du bare din lokale SushiMania restaurant butik
  3. Bestil derefter din sushi ordre – enten til levering eller afhentning
  4. Nu kan du nyde en lækker sushi oplevelse, med ekstra god smag i munden

Sushi smager ekstra godt, når vi passer på hinanden

Hos SushiMania er det vigtigt for os, at vi passer på hinanden. Hvad end det er fisk eller menneske. Vi er alle en del af naturen og naturens kredsløb. 

Desværre er sushi restauranter verden over med til at fjerne truede fiskearter fra vores verdenshave. Der overfiskes og fiskes ulovligt, for at levere varen. Det vil vi ikke være med til hos SushiMania. 

Fiske råvarer hos os kommer kun ind i vores køkkener, hvis det er fra bæredygtigt fiskeri. Vi har lavet et løfte til os selv og til det havmiljø vi har, om, at vi sammen med jer vil være en del af den lille gruppe, der gør en stor forskel. Vi ønsker at passe på vores fisk i verdenshavene. 

Hos SushiMania serverer vi derfor aldrig de fiskearter, der er truede eller hvor fiskeriet på nogen måde skader vores fiskebestand og havmiljø.

Vi er altid tæt på dig og klar til at mætte dine sushi ønsker

Vi har restaurant butikker fordelt over hele Danmark. I vores restaurant i Aalborgs hyggelige og livsfyldte Reberbansgade, er vi klar til at levere et lækkert og billigt sushi måltid til dig. Nyd en sund madoplevelse, hvor der er kræset om råvarerne, for at skabe en lækkerbidsken og nydelses eksplosion til din mave. 

Har dit firma brug for en professionel sushi levering, der leverer på højt plan, så bringer vi også ud til hele Aalborg og Nørresundby. Vi har erfaring i at sammensætte lige præcis det, som skaber den bedste madoplevelse i konferencelokalet eller kantinen. 

Det er muligt for dig at mixe din oplevelse lige som du ønsker, hvad end det er vores edamame i sur-sød sauce, desserter, dips, sprød kylling med chili mayonnaise eller utallige sushi og sashimi muligheder. 

Vores menu er altid i udvikling, og vores innovative køkken finder hele tiden på nye lækre varianter, der får mundvandet til at løbe. Vi glæder os til at se dig i Reberbansgade og gøre din dag ekstra lækker.

By
9000
Aalborg
Adresse
Reberbansgade 11B
e-mail
aalborg@sushimania.dk
Telefon
98109109
Åbningstider

Mandag

11.00 – 20.30

Tirsdag

11.00 – 20.30

Onsdag

11.00 – 20.30

Torsdag

11.00 – 20.30

Fredag

11.00 – 20.30

Lørdag

11.00 – 20.30

Søndag

11.00 – 20.30