Bestil Sushi fra

Aalborg Storcenter

By
9200
Aalborg
Adresse
Telefon
72145366
Åbningstider

Mandag

10.00 – 20.00

Tirsdag

10.00 – 20.00

Onsdag

10.00 – 20.00

Torsdag

10.00 – 20.00

Fredag

10.00 – 20.00

Lørdag

10.00 – 20.00

Søndag

10.00 – 19.00

Når det skal være hurtigt og lækkert, er sushi fra Aalborg Storcenter det helt rigtige valg. Hos SushiMania har vi altid frisklavet sushi klar til dig, som du kan tage med hjem og nyde for dig selv eller dele med dine venner. Vores menukort bugner af lækre stykker sushi lavet med friske råvarer i høj kvalitet – for vi stiller krav til vores råvarer.

Hent din sushi i Aalborg Storcenter. Her kan du vælge lige de stykker, du har lyst til. Du kan også vælge en af vores mange bokse, hvor vi har udvalgt en masse af vores bedste stykker sushi.

Vælg lige de stykker, du bedst kan lide

I vores store udvalg af sushi i Aalborg Storcenter har vi gjort det nemt for dig at finde lige de stykker, du bedst kan lide. I vores pick’n’mix har vi inddelt alle stykkerne i fire forskellige farvekategorier: orange, blå, gul og grøn. Farverne repræsenterer sushi i forskellige prisklasser, hvor orange er den billigste og grøn den dyreste. På den måde kan du smage en masse forskellige stykker til billige stykpriser.

Vores sushi i Aalborg Storcenter byder naturligvis på alle de klassiske stykker, f.eks. nigiri med laks eller tun, maki og sashimi. Udover fisk byder vores udvalg også på lækre stykker med kylling og grøntsager, som er gode til dig, der måske ikke er så vild med fisk. 

Ingen sushi uden tilbehør og dips. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af lækre side orders og dyppelse til din sushi fra Aalborg Storcenter. Her kan du blandt andet vælge tangsalat, edamame og gyoza, der alle er lækre tilføjelser til din menu. I vores udvalg af dip kan du vælge den klassiske hvidløgsmayo, sur/sød sauce og meget mere.

Sushibokse fyldt med de bedste stykker

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilke stykker sushi du skal vælge? Så er en sushiboks det helt rigtige valg, for her har vi valgt de mest populære stykker til dig. 

Vi fører et stort udvalg af forskellige bokse, der indeholder fra 12 stykker i Box A og helt op til 64 stykker i vores Deluxe Box. Derfor kan du altid finde en boks, der passer dig, når du bare skal have en lækker frokost, nem aftensmad til dig selv eller det helt store festmåltid, som du kan dele med dine venner og familie. 

Har du lyst til lidt ekstra tilbehør til din sushi, eller trænger du bare til en lækker snack? Vores Snack Box indeholder et mundvandsfremkaldende udvalg af stegte fristelser og dip, som du kan nyde – med eller uden sushi til. 

Hent din sushiboks i Aalborg Storcenter. Vi har altid en boks, der kan stille både den lille og den store sult.

Altid frisklavet sushi i Aalborg Storcenter

Vores sushi bliver lavet med kærlighed, og du kan være sikker på, at der altid er frisklavede stykker klar til dig, så du nemt og hurtigt kan få helt frisk sushi med hjem.

Sushi skal være frisklavet, og det skal laves med de bedste råvarer. Derfor stiller vi store krav til vores råvarer, for vi tager ansvar. Det er vigtigt for os, at vi gør vores for at bevare fiskebestanden. Derfor bruger vi altid certificerede og bæredygtige fisk til vores sushi. Det har vi gjort siden 2012. Vi bruger desuden økologiske ris, så du med god samvittighed kan sætte tænderne i vores menuer.

Med vores høje standarder inden for valg af råvarer er du garanteret frisk og bæredygtig sushi. Hos SushiMania i Aalborg Storcenter finder du altid et stort udvalg af sushi – lige til at tage med dig.

OBS: Bemærk at vores sushi er beregnet til strakskonsumering.