Bestil Sushi fra

Blokhus

Sushi i hjertet af Blokhus – velsmagende og smuk

Knuselsker du også sushi ligeså meget som os? Lige her byder vi på eksklusiv og frisklavet sushi til fordelagtige priser. Oplev smagseksplosioner der er ud over det sædvanlige og nyd måltidet sammen med en god veninde, ven, kollega, kæreste eller i selskab med hele din familie. Hos SushiMania er der noget for enhver sushi-elsker, uanset hvordan du favoriserer og foretrækker din sushi!

Sushi er den perfekte take away på de dage, hvor du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra.

SushiMania – Danmarks største sushikæde

SushiMania er Danmarks største sushikæde, der altid står klar med frisklavet, delikat pick’n’mix sushi i buffeten. Al vores fisk er bæredygtigt certificeret, og du kan vælge mellem fire priskategorier: orange, blå, gul og/eller grøn. Vi har alt, hvad et madelskende hjertet kan begærer. Prøv f.eks. vores makirulle, Avocado Tempura, med sprød, dybstegt reje og med cremet avocado på toppen – velsmagende, delikat og yderst smuk! 

Hos os finder du et stort udvalg af sushi i vores buffet, hvor du selv kan vælge mellem de mange forskellige stykker. Vi garanterer dig, at du får smagsoplevelser, du aldrig glemmer!

Sushi med god samvittighed 

Vi sælger sushi med rigtig god samvittighed – netop fordi vi udelukkende bruger økologiske ris og bæredygtigt certificeret fisk. Det gør vi, fordi det både føles og smager langt bedre. 

Hos SushiMania har vi brugt bæredygtig fisk siden 2012, og vi elsker og prioriterer bæredygtige råvarer, og derfor sælger vi også sushi med meget god samvittighed. Vi er bekendt med, at mange fiskearter er udrydningstruede eller opdrættes under dårlige forhold. Det er et stort og ikke mindst alvorligt problem, og derfor arbejder vi dagligt på at gøre en forskel. Det gør vi således, at vi køber de fisk, der er fanget eller opdrættet under de bedst mulige forhold. På den måde kan vi sælge sushi med god samvittighed, og du kan nyde sushi-måltidet med rigtig god samvittighed. Lad os sammen bevare fiskebestanden og nyde vores sushi med god smag i munden!

Hvor stammer sushi fra? – Sundhedsmæssige fordele

Sushi har langt tilbage i tiden været kendt i det sydøstlige Asien. Sushi opstod oprindeligt i Kina. I dag forbindes sushi i særdeleshed med det japanske køkken, da netop de japanske folk udviklede konserveringsmetoden og fremstillingsmetoden. Dét at spise sushi er blevet særligt populært i den vestlige verden op gennem 90’erne. Her fik man øje på den sundhedsmæssige fordel ved at spise sushi. Sushi er nemlig sundt for kroppen, idet det er en kaloriefattig kostform. Derudover rummer sushi særlige og sunde fedtstoffer, som findes i fisk, skaldyr og tang. Samtidig indeholder sushi en passende mængde af protein og kulhydrater i form af de økologiske ris, der anvendes hos SushiMania. 

Sushien kan tages i mange retninger og former. Oftest er det tale om to typer anretninger – nemlig nigiri og maki. Nigirien er bestående af en oval risbolle med rå fisk, skaldyr, æg, grøntsager eller lign. på toppen. Makien består ligeledes af ris, fisk og/eller grøntsager. Makien er rullet, omgivet af tang og afslutningsvist skåret i mundrette, delikate skiver. 

Forkæl dig selv, din krop og dit sind med et måltid bestående af god, frisklavet sushi. Oplev hvordan mad kan gøre dig i godt humør og bringe smilet frem på selv gråvejrsdage.

By
9492
Blokhus
Adresse
e-mail
blokhus@sushimania.dk
Telefon
22390505
Åbningstider

 

Mandag

Lukket

Tirsdag

Lukket

Onsdag

15.00 – 20.00

Torsdag

15.00 – 20.00

Fredag

12.00 – 20.00

Lørdag

12.00 – 20.00

Søndag

15.00 – 20.00