Bestil Sushi fra

Hjørring

By
9800
Hjørring
Telefon
22898857
Åbningstider

Vi holder ferielukket og renoverer butikken.
Vi vender straks tilbage 🙂

Når du har lyst til takeaway, der både er nemt og lækkert, er frisklavet sushi det helt rigtige valg. Hos SushiMania i Hjørring har vi frisk sushi klar til dig torsdag, fredag, lørdag og søndag. Du bestiller nemt og hurtigt her på siden, hvor du også kan se hele vores store udvalg af bokse, tilbehør, dips og meget mere. Hvad har du lyst til i dag?

I vores udvalg finder du sushibokse med 12 og helt op til 64 stykker. Du kan derfor altid bestille bokse, der passer til enhver anledning, uanset om du skal nyde et lækkert måltid alene eller dele en omgang sushi med dine venner. Vi har en sushiboks til dig. 

Bland din egen sushimenu med vores pick’n’mix. Her har vi inddelt alle vores smagsvarianter i fire forskellige prisklasser, så du nemt kan finde lige de stykker, du kunne tænke dig og til de priser,

der passer dig bedst. Her finder du både vegetariske varianter og stykker med kylling. 

Vi stiller store krav til vores råvarer. Derfor kan du spise din sushi med god samvittighed, for vi bruger kun bæredygtige fisk og økologiske ris. Bestil din friske og bæredygtige sushi i Hjørring.

Pick'n'mix din favorit sushi

Du har helt sikkert allerede dine favoritter blandt de mange spændende varianter af sushi. Med vores pick’n’mix-sushi i Hjørring finder du altid alle dine favoritter – og du kan helt sikkert også finde mange nye.

Vi har gjort det nemt for dig at finde alle dine favoritstykker. Du finder dem i fire priskategorier, der er inddelt i fire forskellige farver: orange, blå, gul og grøn. Priserne starter ved kun 12 kroner for to stykker sushi. Du kan derfor vælge sushi, der både passer til din smag og din pengepung. 

Til din yndlingssushi hører sig selvfølgelig dips og tilbehør til. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige dyppelser og lækkert tilbehør til din menu. Vi har blandt andet mayo med chili eller hvidløg, unagisauce og sur/sød sauce. Som side order finder du f.eks. edamame, tangsalat og stegt kylling, der alt sammen passer perfekt til den friske fisk og ris. I Hjørring har vi altid sushi og tilbehør klar til dig.

Stort udvalg af sushibokse

Har du lyst til sushi, som du kan nyde på en dejlig torsdag aften, eller skal du have gæster i weekenden? I Hjørring finder du et stort udvalg af både små og store bokse med sushi. Her finder du altid en boks, der passer til dit behov.  

I vores sushibokse har vi valgt en masse forskellige stykker sushi, som du helt sikkert vil kunne lide. Her får du en god blanding med stykker, der både indeholder fisk, grøntsager og kylling – der er altid noget for enhver smag. 

Har du lyst til lidt sprødt til din sushi, eller vil du bare have en snack, skal du prøve vores Snack Box. Her finder du blandt andet lækre rejer og crispy kylling, der smager perfekt sammen med sushi og en – eller flere – af vores mange dips. I Hjørring finder du altid lækker sushi og tilbehør.

Hent din sushi i Hjørring

Sushi er perfekt, når du vil have frisk, lækker og nem takeaway, som du kan nyde alene eller sammen med dine venner. 

Det er altid hurtigt og nemt at bestille din sushi i Hjørring. Vi har åbent torsdag, fredag, lørdag og søndag, hvor du kan vælge alle de forskellige varianter, dips og tilbehør. 

Du finder din lokale SushiMania på Banegårdspladsen 6 i Hjørring. Vi glæder os til at tage imod din bestilling.

OBS: Bemærk at vores sushi er beregnet til strakskonsumering.