Bestil Sushi fra

Hobro

By
9500
Hobro
Adresse
Telefon
40950406
Åbningstider

Vi holder ferielukket og renoverer butikken. Vi vender straks tilbage 🙂

Har du lyst til frisk og lækker sushi? Hos SushiMania i Hobro finder du et stort udvalg af sushi, sashimi og tilbehør, der alt sammen er lige til at tage med hjem og nyde for dig selv eller sammen med dine venner.

Vores udvalg af sushi i Hobro byder på både vegetariske muligheder og stykker med kylling. Vi har noget for enhver smag. I vores pick’n’mix kan du vælge blandt alle vores forskellige varianter, som vi har inddelt i fire kategorier. Her kan du nemt vælge lige de stykker, du gerne vil have. 

Skal vi vælge stykkerne for dig? I vores bokse har vi sammensat et lækkert udvalg af vores bedste smagsvarianter.

Du finder vores bokse i forskellige størrelser, så du kan få den helt rigtige boks, uanset om du skal have aftensmad til dig selv, eller du skal spise med dine venner. Vi har bokse til enhver lejlighed. 

I Hobro har vi altid frisklavet sushi klar til dig. Du bestiller nemt og hurtigt her på siden – så sørger vi for, at maden er frisk og klar til dig, når du har lyst til sushi.

Tag en sushiboks med hjem

Sommetider har du lyst til noget nemt og hurtigt. Hvorfor ikke vælge noget, der både er nemt og lækkert? I Hobro har vi altid sushi klar til dig, når din frokost eller aftensmad skal være både hurtig, frisk og lækker. Her er sushi det helt rigtige valg. Hos os finder du et stort udvalg af små og store bokse, så du altid kan finde en menu, der passer til lejligheden.

Har du lyst til et mellemmåltid eller en snack, har vi også bokse, der kan stille den lille sult. Box A indeholder 12 stykker sushi, hvilket er perfekt til et let måltid, eller når du er på farten. Trænger du til noget crispy, er vores Snack Box lækker som tilbehør til din sushi – eller bare til at spise, når du har lyst. 

Hos os finder du sushibokse, hvor der er nok til, at du kan dele med dine venner – eller når du bare vil forkæle dig selv. I Hobro har vi altid frisk sushi klar til dig, som du kan nyde med god samvittighed. Vi bruger nemlig kun bæredygtige fisk og økologiske ris.

Vælg alle dine favoritter

I vores bokse har vi valgt en masse forskellige stykker sushi, som vi bedst kan lide. Har du lyst til selv at blande alle dine favoritter, kan du med fordel vælge vores pick’n’ mix. Her kan du vælge mellem sushi, som vi har inddelt i fire kategorier: orange, blå, gul og grøn. Hver farve repræsenterer en fast pris på to stykker sushi. 

Kan du ikke få nok af fisk, kan du tilføje sashimi til din menu. Her får du lækre stykker af laks, tun og tigerrejer, der også smager rigtig godt med vores dips. Har du lyst til en god blanding af forskellige sushivarianter, har vi også stykker med grøntsager og kylling. Du kan med fordel vælge en blanding af sushi med både grøntsager, fisk og kylling, så du kan smage de mange lækre stykker. 

Bestil online og hent din sushi i Hobro. Hos os får du altid frisklavet sushi, sashimi og tilbehør, som du kan blande, lige som du har lyst til.

Take away sushi i Hobro

Bestil og hent din sushi hos SushiMania i Hobro. Vi har altid frisklavet sushi klar til dig, som du nemt og hurtigt kan bestille lige her på siden.

OBS: Bemærk at vores sushi er beregnet til strakskonsumering.