Bestil Sushi fra

Nørresundby

By
9400
Nørresundby
Telefon
72145396
Åbningstider

Mandag

11.30 – 20.00

Tirsdag

11.30 – 20.00

Onsdag

11.30 – 20.00

Torsdag

11.30 – 20.00

Fredag

11.30 – 20.30

Lørdag

11.30 – 20.30

Søndag

11.30 – 20.00

Når frokosten eller aftensmaden skal være lækker og frisk, har vi sushi i Nørresundby klar til dig. Hos SushiMania har vi altid et stort udvalg af frisklavet sushi, hvor du kan mikse de stykker, du bedst kan lide, eller vælge en af vores mange bokse. Vi har bokse, der indeholder fra 16 til 64 stykker, så du altid kan få en boks, der passer til din appetit eller dit selskab.

Sushimania - Bæredygtig Fisk

Hos os finder du et stort udvalg af lækker sushi, sashimi, tilbehør og meget mere – altid lavet med friske råvarer.

Her bruger vi kun certificerede og bæredygtige fisk samt økologiske ris, for vi stiller krav til vores råvarer. Derfor kan du nyde din sushi med god samvittighed. Hent din sushi i Nørresundby.

Vælg alle dine yndlings stykker

Maki, nigiri, uramaki eller noget helt fjerde – uanset hvad dine favoritter er, finder du dem i vores udvalg af sushi i Nørresundby. Vi har gjort det nemt for dig at finde lige de stykker, du bedst kan lide. 

Er laks og tun ikke lige din smag? Sushi er også for dig, der måske ikke er så vild med fisk, for der findes rigtig mange lækre muligheder med kylling, forskellige dips og grøntsager. Er du vegetar, har vi også en række veganske stykker, du kan vælge. Kan du lide både fisk, kylling og grøntsager, kan du naturligvis blande alle de lækre muligheder, som du har lyst. 

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilke stykker du gerne vil have? Bare rolig – vi har sammensat bokse, der er fyldt med en masse forskellige stykker. I vores bokse finder du vores nøje udvalgte stykker sushi, hvor du sikkert finder en masse af dine favoritter og samtidig smager nye. Gå på opdagelse i vores udvalg af sushi i Nørresundby.

Lækkert tilbehør og dips til din sushi

Til din sushi har vi et stort udvalg af tilbehør og dips, der passer perfekt til din menu. Tangsalat, kolde og varme edamame samt gyoza med kylling er blot noget af det tilbehør, du kan vælge at tilføje til din menu. Vil du have endnu mere fisk, har vi også frisk sashimi af laks, tun og tigerrejer. Nogle gange er en sprød snack bare lige det, du trænger til. Har du lyst til en lækker snack, eller vil du gerne have noget crispy tilbehør til din sushi, er vores Snack Box et sprødt valg. 

Elsker du også dips? Det gør vi, og derfor har vi naturligvis et udvalg af forskellige dips til din sushi og dine snacks. Mayo med chili eller hvidløg er populære valg, der går utroligt godt sammen med den friske fisk. Vi har naturligvis også de klassiske unagi og sur/sød sauce. Du finder derfor noget for enhver smag i vores udvalg. 

Der følger altid soya med, når du køber din sushi hos os i Nørresundby.

Altid frisklavet sushi i Nørresundby

Sushi skal være frisklavet – altid. Derfor får du naturligvis altid helt frisk sushi i Nørresundby. Og vi bruger kun bæredygtige råvarer, så du kan spise din sushi med god samvittighed.

Sushi er det helt rigtige valg, når du gerne vil have takeaway, der ikke bare er hurtigt og nemt, men også friskt og lækkert. Og det bedste ved sushi er, at du kan nyde det ved enhver lejlighed, både når du trænger til at forkæle dig selv, og når du spiser en hyggelig middag med dine venner. Der er altid en god grund til at spise sushi. 

Hos SushiMania i Nørresundby kan du altid hente din sushi, for uanset anledning eller hvornår du ønsker at afhente, sørger vi for, at du får frisklavet sushi.

OBS: Bemærk at vores sushi er beregnet til strakskonsumering.